!CANNASSETTE
 

ONZE PRODUCTEN

Cannassette® is hét duurzame geluidsscherm voor iedereen die van stilte houdt. Alle producten binnen de Cannassette®-familie hebben Hennep als basisproduct. De industriële variant van hennep wel te verstaan. Het materiaal is voorzien van een stevige aluminium omlijsting die het product niet alleen oerdegelijk maakt, maar ook nog eens een mooi uiterlijk geeft. Eigenlijk zegt de naam Cannassette® alles: het is een samenvoeging van Cannabis Sativa en Cassette. En met Cannassette® heeft u écht iets waardevols in handen, want dankzij de mix van hennephoutvezel, water en kalkbinder is Cannassette® 100% duurzaam en volledig recyclebaar. Het snelgroeiende hennep haalt bovendien tijdens de groeiperiode vele kilo's CO2 uit de lucht en is daarmee CO2-negatief. 

Wel stilte, geen plastic

Vrijwel alle geluidsschermen in de markt bevatten plastic, zelfs wanneer het product als "groen" wordt verkocht. Want ook in schermen met groene beplanting of een vulling op natuurlijke basis is plastic verwerkt. Met Cannassette® heeft u een 100% plasticvrij product in handen. Dat maakt Cannassette® uniek in de markt. Rust en stilte, met oog voor het milieu, dát is Cannassette®. 


Cannassette® 2.0

Het ideale geluidsscherm voor particulieren en hoveniers. Dankzij de afmetingen is Cannassette® 2.0 makkelijk te gebruiken.

Cannassette® XL

Voor grote projecten langs het spoor, rijkswegen, provinciale wegen en industrieterreinen. 

Cannassette® Indoor

Voor gebruik binnenshuis of voor gebruik in tunnels hebben wij Cannassette® Indoor ontwikkeld. 


Bent u benieuwd of Cannassette® iets voor u of uw organisatie is? Neem dan contact met ons op, dan adviseren wij u graag.

CONTACT


 
E-mailen
Bellen
Info