!CANNASSETTE
 


Geluidsschermen, 100% duurzaam, volledig recyclebaar
Geniet van een stille omgeving, maar dan wel met geluidsschermen gemaakt van natuurlijke materialen. Cannassette® is het eerste geluidsscherm in Nederland dat gebaseerd is op een mix van hennephoutvezel, water en kalkbinder: 100% puur natuur, CO2 negatief en volledig recyclebaar. Geproduceerd met oog voor mens én milieu, dát zijn de kwaliteitsproducten van Cannassette®. De voordelen van Cannassette® geluidsschermen

In tegenstelling tot andere geluidsschermen, zijn de producten van Cannassette® gemaakt van natuurlijke hennepvezels. Dat biedt veel voordelen, zowel op het gebied van geluidsreductie als voor het milieu: 

  • Cannassette® is geluidsisolerend en geluidsabsorberend, en daarmee uitermate geschikt om geluidsreductie te realiseren. Het scherm valt in absorptieklasse categorie A2 (ΔLα van 7 dB(A), conform NEN-EN 1793-1 en 1793-3.)
  • Cannassette® wordt vervaardigd van hennep, een snelgroeiend gewas dat geteeld wordt zonder kunstmeststoffen of pesticiden.
  • De hennep die gebruikt wordt in Cannassette® draagt tijdens de teelt fors bij aan CO2 reductie: hennepplanten halen vier keer meer CO2 uit de lucht dan de meeste bomen. 
  • Cannassette® is volledig circulair: aan het eind van de levenscyclus kan het product geheel worden gerecycled en kunnen de hennepvezels van de plant voor 100% worden teruggeven aan de natuurlijke kringloop.
  • De geluidsschermen van Cannassette® passen binnen projecten met een klimaatneutrale doelstelling of eis.
  • Cannassette® wordt geproduceerd bij een sociale werkvoorziening/sw-bedrijf (de vroegere sociale werkplaats). Daarmee dient het product ook een maatschappelijk doel.


Voor projectontwikkelaars en overheden

Cannassette® is dé oplossing voor duurzame geluidsreductie, met name bij grote projecten en verduurzamingstrajecten. Wanneer het geluidproductieplafond of de geluidbelasting op woningen de wettelijke norm overschrijdt, bieden de duurzame producten van Cannassette® uitkomst. Langs snelwegen of provinciale wegen bijvoorbeeld. Het grote voordeel van Cannassette® is dat onze schermen het geluid niet weerkaatsen, zoals schermen van glas of kunststof dat doen, maar absorberen. Cannassette® isoleert en absorbeert en dat verschil is goed hoorbaar.Voor particulieren

Voor het plaatsen van Cannassette® geluidsschermen kunt u als particulier gebruik maken van onze vakmensen of van de diensten van uw eigen hovenier. Heeft u nog geen hovenier, of wilt u de geluidsschermen zelf plaatsen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag waardevolle adviezen en plaatsingstips.

Voor bedrijven

Wilt u als ondernemer profiteren van fiscaal voordeel bij de aanschaf van geluidsschermen? Profiteer dan van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Het belastingvoordeel kan dan netto oplopen tot 12%. Uw investeringsaftrek kan met de MIA oplopen tot 36% van het investeringsbedrag, een aftrek die bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek komt. Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Lees meer


Meer informatie

Wilt u meer informatie over de geluidsschermen van Cannassette® en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie te bespreken. 

Een stille en 100% natuurlijke omgeving voor u, dát is ons doel.
MEER INFORMATIE


CONTACT
 
E-mailen
Bellen
Info