!CANNASSETTE
 

Duurzaamheid

Een duurzame samenleving is echt binnen handbereik. Door CO2-neutraal te produceren en daarbij gebruik te maken van recyclebare materialen, maken we de wereld om ons heen elke dag een beetje groener. Wanneer u voor Cannassette® kiest, weet u één ding zeker: u kiest voor 100% duurzame geluidsschermen: volledig circulair en recyclebaar. 

Wat maakt Cannassette® duurzaam?

Wanneer uw project om klimaatneutrale geluidsreductie vraagt, is Cannassette® de perfecte oplossing voor u. Onze geluidsschermen zijn aantoonbaar biobased:

  • De kern van al onze producten is gemaakt van 100 procent afbreekbaar materiaal.
  • Het gebruikte materiaal (Hennep) is een snelgroeiend gewas dat tijdens zijn groeifase meer dan vier keer zoveel CO2 uit de lucht haalt als de meeste bomen.
  • Aan het einde van de levenscyclus, kan elk onderdeel van Cannassette® worden teruggegeven aan de biologische kringloop. Daarmee is Cannassette® volledig circulair en recyclebaar.MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

In een moderne samenleving staan de termen duurzaamheid, verantwoordelijkheid en toekomstgericht denken bovenaan. Bij het kiezen van de juiste materialen bijvoorbeeld, maar ook bij het kiezen voor de manier van produceren. Bij Cannassette® kiezen we bewust en principieel voor een SW-bedrijf (de vroegere Sociale Werkplaats) als productieplek. Daarmee bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om volwaardig mee te draaien in de maatschappij. Met uw keuze voor Cannassette® ondersteunt u dan ook rechtstreeks deze prachtige werkvorm.


 
E-mailen
Bellen
Info