!CANNASSETTE
 

Wat is Magnelis?

Het lijstwerk van de Cannassette® wordt vervaardigd uit Magnelis, een metallische bekleding met unieke eigenschappen. Magnelis bestaat voor 93,5% uit zink, voor 3,5% uit aluminium en voor 3% uit magnesium. Dankzij deze samenstelling biedt Magnelis uitzonderlijke weerstand tegen corrosie, veel meer dan conventioneel thermisch verzinkt staal. De chemische samenstelling van Magnelis is dan ook geoptimaliseerd om de beste corrosiebestendigheid te bieden. Talloze onafhankelijke tests onderstrepen de unieke waarde van Magnelis. Zo is gebleken dat corrosie in een ammoniumhoudend milieu zeven keer minder impact heeft dankzij de Magnelis coating. Ook werd in tests met mist geen roest waargenomen op het  Magnelisstaal. En dankzij de magnesiumfilm die op het materiaal komt, heeft Magnelis een zelfhelende werking. Uitzonderlijk goed tegen roest dus. Uw product gaat vele jaren langer mee. 

Magnelis, voor een betere wereld

Magnelis wordt gefabriceerd door ArcelorMittal en het materiaal draagt rechtstreeks bij aan een betere wereld. Dankzij de uitstekende corrosiebestendige eigenschappen en zelfherstellende knip- en perforatieranden is namelijk geen extra milieubelastende coating nodig zoals thermisch naverzinken of andere (kleur)coating. En dat is goed voor het milieu. 

Meer informatie

Bent u geinteresseerd in het gebruik van Magnelis bij onze producten? We vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wanneer u benieuwd bent hoe wij Magnelis in onze producten verwerken, bekijk dan onze productpagina's door op onderstaande knop te klikken. 

Producten


 
E-mailen
Bellen
Info